פורום מתכונים

עוגה עם אינסטנט פודינג שוקולד

מאת: קמומיל מתאריך9/5/2009 7:58:00 PM

להקציף ביחד:
6 חלבונים
1/3 כוס סוכר

להוסיף לחלבונים:
6 חלמונים
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד.
לאפות בתבנית בינונית משומנת ב-180 מעלות לחצי שעה.
מקררים.

קצפת:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מקציפים ביחד. מורחים על העוגה שהתקררה.

ציפוי:
3 כפות קקאו
5 כפות סוכר
5 כפות חלב
50 גרם שוקולד חלב
50 גרם מרגרינה.
מבשלים את חומרי הציפוי חוץ מהמרגרינה. מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה.
שופכים על הקצפת בצורה שווה (מטים את התבנית בשביל שהציפוי יתפשט על הכל).
טעים מאוד.

שלח מסר למחבר ההודעה הדפס הודעה שלח לחבר שמור