תפילה להריון

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 19/02/06 10:00 כא בשבט התשסו

שאלה

שלום כבוד הרב,

מבקש לדעת האם קיימת תפילה או ברכה

שניתן לשאת לטובת פריון האשה.

באם כן אשמח לקבל הפנייה או טקסט כתוב.

תודה מראש ושבוע טוב

שחר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ריבנו של עולם, אתה ציוותנו בתורתך הקדושה "פרו ורבו ומילאו את הארץ". ובה אנו משלימים את הרצון שעלה לפניך בעת שבראת את העולם "לא תוהו בראה – לשבת יצרה".
והנה אני ובעלי\ואשתי לא זכינו לפרי בטן, ובוכים ומתחננים לפניך שתסייענו להביא לעולם צאצאים בריאים ושלמים כדי שנשמח בהם וישמחו בנו, ותשמח בנו אף אתה.

אנא ה’
כמו שפקדת את האבות הקדושים ואת האמהות הקדושות שרה רבקה רחל ולאה כך תפקוד אותנו בזרע קודש של קיימא. ותעזרינו על דבר כבוד שמך לחננו בבנים ובבנות בריאים ושלמים צדיקים וחסידים. אמן.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן