אני שונאת אותם!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 03/02/06 00:58 ה בשבט התשסו

שאלה

יש כל כך הרבה דברים שקשה להבין אותם!!! אין כאילו זה היה כ"כ הזוי מה שקרה בעמונה.

חורבן הבית ה3!!

עם ממשלה כזאת מי צריך אויבים?

אני לא מבינה אותם יש אלפי ישובים ערבים שבונים בתים בלי כל רשיון ולהם לא באים והורסים להם ת'בתים לא מפוצצים אותם מכות...למה??????

באיזה זכווווווווווות הם עושים את זה לנו..

והם לא משלמים ארנונה... ולא מים ולא חשמל ולא אכפת לאפחד... -כי המדינה שלנו של פחדנים!!

אין להם אומץ לבוא ולהלחם בערבים המסריחים האלה..

הם מפחדים לבוא ולדרוש את חובת הערבים כאזרחי מדינת ישראל? חוצמיזה למה יש להם אזרחות...

ותראי במי הם מצאו להילחם!!!

באחים שלהם!!

לעזאזל!!

מדינה של מושחתים בחיים אני לא אצליח להבין מה לעזאזאל עובר להם בראש ע"פ איזה הגיון הם פועלים...בחיי שאני לא מצליחה להבין...

"נסתרות דרכי ה'"....

זה בא מתוך רוע שאי אפשר להבין!!!

זה רשעות!!!

הם שונאי ה'!!

פשוט ככה!!

אבל הם יבואו על עונשם אני בטוחה!!!

אם לא היום אז מחר

ןעוד משהו הרב קוק אומר...(וזה לא ציטוט או משהו זה מה שאני הבנתי לפחות) שכדי להגיע לשנאה של הרשעות ושל הדברים הרעים בעולם צריך לשנוא את הרשעים... ואין אפשרות כזאת לשנוא רשעה בלי לשנוא את הרשעים עצמם.

(למרות שזה כאילו האידיאל אבל הוא אומר שאפחד לא יכול להגיע אליו ואפילו לא הוא)

ולכן אנשים שאנחנו שונאים אז זה בסדר זה רגש טבעי שיכול להביא לתוצאות טובות של-לשנוא את הרשעה.

והוא אומר שמי שלא שונא את הרשעים יגיע לאהבת הרשעים ואז גם לאהבת הרשעה.

ולכן אם את מרגישה צוך לשנוא מישהו אז זה בסדר... אבל לא לשמור את זה להרבה זמן... כאילו לשאוב מזה את שנאת הרשעה ולעזוב את שנאת הרשעים.

הייתי רוצה קצת יותר הסבר על זה???

תודה רבה...ושנשמע רק בשורות טובות בעז"ה..

תשובה

בס"ד

אני כל כך מבין את עוצמת הרגשות שאת כותבת. גם אני הרגשתי כך כשראיתי את הבן שלי חוזר פצוע מעמונה. והוא הוא לא הלך לבית חולים. הוא לא היה חלק ממאתים וחמישים הפצועים המדווחים. הוא ועוד מאות כמותו הוכו ונפצעו ולא נספרו כלל.

הוא ראה שוטר יהודי שובר רגל של חבר שלו במכת אלה. זה קרה כשחבר שלו שכב מעולף מכאבים על אלונקה וטופל על ידי פארמדיק של מד"א מפגיעה בראש. כמובן שגם הראש נופץ על ידי יס"מניק צדיק אחר. תוך כדי טיפול בא הרשע הארור הזה ושבר לו גם את הרגל.

כששמעתי את הסיפור הזה, התחוורה לי עוצמת השנאה והרשעה. אחר כך שמעתי את כל השמאל "יפה הנפש", המעודן, מגן על הפושעים הללו במילים מכובסות. שמעתי את יו"ר המכון הישראלי לדמוקרטיה, פרופסור מכובד. הוא הסביר בקול ישראל שלא צריך להתרגש ממאתים וחמישים פצועי ראש רגלים ידים וכד´.
הכל בסדר.
זה דמוקרטיה!
כך קורה כל שבת במגרשי הכדורגל!!!
כל שבת פוצעים חברי כנסת בכוונת מכוון.
כל שבת מנסים לשבור את האופוזציה.
זה מזכיר את דרום אמריקה - מכים ופוצעים כל אלה שמעיזים להתנגד לממשלה! במיוחד חברי כנסת.
איך אמר ינאי המלך לאשתו "אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס".
אלה האנשים שרוממות הדמוקרטיה, שלטון החוק, זכות הציבור לדעת, חופש הדיבור והשיוויון על גרונם תדיר. הם אלה ה"עריצים" הגדולים ביותר.

המסקנה שלי שצריך לשנוא את הרשעה הזאת בתכלית השנאה.
"תכלית שנאה שנאתים - לאויבים היו לי!!"
באותה מידה צריך לזכור כי אסור לנו לגרום כאן מלחמת אחים. זה יהיה הסוף של כולנו.

מה עושים?
מה שעושה אבא שבנו הלך בדרך רעה?
מה עושה אח לאחיו שנתפס לפשע?
האבא הזה מרחיק מבנו את כל החברים הרעים.
האבא הזה שונא את כל האנשים שקילקלו את בנו.
האבא הזה שונא את כל האנשים שמכרו לו סמים.
האבא הזה שונא את כל האנשים שלקחו את בנו לפאבים.
האבא הזה שונא את כל האנשים שגררו את הבן היקר שלו לפשעים.
הוא שונא אותם תכלית שנאה.

מצד שני זה הבן שלו והוא לא יכול להחליף אותו בבן אחר.
הפושעים הללו הם האחים שלנו. מצד זה אנחנו אוהבים אותם. ומצד שני שונאים את התרבות הרעה שלהם תכלית שנאה. שונאים את אלה שמקלקלים את העם שלנו. שונאים את אלה שמעמידים עגלי זהב ב(גוש) דן.

יש לזה גם השלכה מעשית.
מתנתקים מהרדיו שלהם.
מהטלויזיה שלהם.
מהספרות שלהם.
מהתיאטרון שלהם.
מכל מה שהביא אותם אל עברי פי פחת.

יש אנשים שהיום הם שונאים את כל מה שמסמל את אהבת הארץ בלי תורה. כל מה שקושר לזה - פסול בעינהם.
אני מכיר אנשים שלא יכולים לשיר שירים של ארץ ישראל היפה. שירים שפעם אהבנו והיום הם מסמלים בעיננו את שורש הרע.
שירים שהם אהבת הארץ בלי ערכים. בלי תורה. זאת אהבה שהביאה עלינו חורבן.

אני לא מרגיש כך אבל אני מבין את ההרגשה הזו.
בכל מקרה, ברור לי ש[צריך להתנתק מהתרבות הרעה הזו].
צריך פשוט להחרים את כל מה ששייך להם.
לא לקרוא אותם
ולא לשמוע אותם.
לא לצרוך את התרבות שלהם.

אבל [לא להתנתק מהם].
להפך להתחבר אליהם בכפל כפליים.
לתת להם מהקדושה. לתת להם להרגיש את אלוקים. לתת להם לטעום מהאור. מהטוב.
לתת להם.
להחזיר אותם לשכל ישר. לאמת נשכחת. להגיון בריא. לעם בריא. לעם שאינו מתרפס בפני אויביו. לעם שיש לו כוחות חיים. לעם שאוהב את התרבות שלו. לעם שמחובר אל עצמו. לעם שמחובר אל אלוקיו!

זה מה שיציל אותם.
זה מה שיציל אותנו.
זה מה שיציל את המדינה.

אם לא נעשה כך - כל המדינה תלך לאבדון.
ראי על זה https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=81184

בהצלחה