גיוס בנות לצבא

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 25/08/05 21:51 כ באב התשסה

שאלה

שלום!!

אני ילדה דתיה והרבה זמן אני רוצה ללכת לצבא והרבה אמרו לי שזה לא טוב כי זה לא מתאים לבנות דתיות ושאפשר שם ממש להיות אממ איך אני יאמר את זה...שייכת לאחרים!!

ואני כמעט בטוחה שזה לא יקרה לי אבל אמרו לי ש"אין אפטרופוס לעריות"

אם אתה מבין את זה אז זה זה....

קיצר אני ממש מבולבלת ועכשיו אני כבר לא בטוחה שאני בכלל רוצה ללכת כי זה צבא של גירוש ואני עמדתי נגדם בחומש..

אבל עדיין אני רוצה לדעת אם יש בעיה...

בבקשה תענה לי מהר!!

תודה רבה!!

תשובה

בס"ד

בשום אופן אל תלכי לצבא.
את לא צריכה להיות אמא בעם ישראל וזאת תהיה התרומה הכי גדולה שלך לעם ישראל.
את צריכה להקים משפחה לתפארת.
את צריכה לחנך ילדים בריאים חזקים ושלמים.
את צריכה חלק מאותם אנשים שיגדלו דור חדש של אנשים שאינם מתנתקים.
שאינם מתכופפים.
שאינם מוכרים את האחים שלהם.
שאינם מוותרים על הערכים שלהם.
שאינם נכנעים לכל תכתיב אמריקאי או אירופי.

את זה לא לומדים בצבא.
את זה אפשר ללמוד במדרשה.

תזכרי!
את צריכה להיות חלק מהבנין ולא חלק מההרס.
בשבילך הצבא זה סיכוי להרס. יש שם קצינים קטנים או קטנטנים שאין להם אלוקים!!

שמעת היום על האלוף שהתעסק עם כל חיילת שעבדה בסביבתו. במקרה היום ישבה ועדה בענינו והחליטה שנסיון האונס שהיה לו עם כמה וכמה חיילות, נסיון שהוכח. זה לא סיבה מספיק טובה לקחת לו את הדרגות. מה צריך כל מפקד להבין?
שזה לא כל כך נורא!!

בקיצור הוא התעסק עם עשרות בנות וגרם להם נזק וצלקת בנפש.
ותחשבי על זה.
מי יכולה לעמוד מול אלוף שמנסה להרויח על חשבונך איזה הנאה קטנה מלוכלכת.
קצין בכיר מול טירונית חדשה.
הוא לא חושב על העתיד שלך למשך שנים, הוא חושב על ההנאות שלו של הרגע.
את יודעת שדקה אחר כך הוא לא יתיחס אליך. אבל כשהוא צריך את שלו - הוא יתן את כל היחס שבעולם.
יש לו כוח.
ויש לו דרגות.
ויש לו עוצמה.
ויש לו כריזמה.
ויש לו לשון חלקה.
והעיקר שיש לו שליטה עליך.
ואחר כך מה תעשי?

הרבה בנות חשבו שהם יוכלו לעמוד מול הקצינים הדורסנים הללו והתברר להם שהכוח שלהם הוא מוגבל. ומי יאמין להן מול מילה של אלוף או סגן אלוף. ולפעמים זה ספק "הסכמה" וספק "לחץ".

בקיצור למה לך להכנס למקום כל כך "מקולקל" מבחינה של כבוד ויחס לנשים.

לכי למקום שבונה ויוצר ולא הורס ומגרש.
אל תלכי לצבא.
נקודה.

ראי:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=34059

ואם יש לך עוד ספק קל שבקלים - תכתבי לי שוב ושוב עד שהנושא הזה יהיה לך ברור לחלוטין.

בהצלחה

חיזקי ואמצי על הגבורה שלכן בחומש!!!