תרומת אברים כרטיס אדי

חדשות כיפה חברים מקשיבים 09/07/04 17:50 כ בתמוז התשסד

שאלה

השלום והברכה, לאחרונה נתקלתי בנערה שמקצתה סולדת מן הדרך הדתית בשל סיבה פשוטה, היא לא מבינה מה הבעיה בתרימת אברי המת לאחר מיתתו, הרי זה מציל חיים.. והיא מאד בעד אידואולוגיה זאת של תרימת אברים. אם תוכל בבקשה להסביר לי על מנת שאוכל להסביר לה ולעצמי מדוע קיים איסור רבני של תרימת איברים? נ.ב אשמח אם תוכלו לחזור אלי בהקדם מכיוון שאני לא אראה את אותו נערה החל מעוד שבועים. תודה רבה על כל עבודתכם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן