כשרות מיקרוגל מלוכלך אחרי הפסח

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 11/03/18 15:20 כד באדר התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

לקראת חג הפסח המשפחה החליטה שלא לנקות את המיקרוגל הביתי, ולכן לא השתמשו בו במהלך הפסח.

הפסח עבר כמובן, ושאלתי היא:

האם מותר לי לחמם במיקרוגל כרגיל(כמו שחיממתי בו לפני הפסח)בלי צורך לנקות אותו?

בתודה מראש,

יעקב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום

מותר להשתמש בו כרגיל.

ואם יש בו בצורה כלשהי לכלוכי חמץ הגדולים מכזית - יש לבערם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן