כלים

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 27/04/17 13:56 א באייר התשעז

שאלה

שלום רב,

אני עובד כמאבטח במתקן בטחוני שמאובטח 24 שעות.

רכשתי מספר כלים ( מכספי הכלל) למטבח באישור כלל המאבטחים כי לצערי רוב חברי לעבודה אינם מקפידים על כשרות ואין אפשרות להשתמש בכלים הקיימים.

ישנם מאבטחים שמעוניינים להשתמש בכלים אילו בשבת.

מה דינם של הכלים? האם ניתן להשתמש בהם לאחר מכן? אציין שהם מבשלים מאכל כשר.

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מחילה על העיכוב

אין בעיה בכלים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן