זוגיות לאחר פטירת הבעל

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 25/04/17 09:52 כט בניסן התשעז

שאלה

כבוד הרב,

שמי אייל, רווק בן 42 ללא ילדים מצפון הארץ,

לפני מספר ימים יצרה איתי קשר בטלפון אישה אשר ביקשה לשוחח איתי על מנת לעזור בנושא מסויים לחברתה איתה היה לי קשר בעבר אך קשר שלא הצליח,

השיחה כללה נושאים אישיים ורגישים לי וגם לה,

את האשה הזו אני מכיר אך מעולם לא דיברנו, את בעלה של האישה הזו הכרתי הכרות שיטחית ועקיפה דרך חברים משותפים.

לפני כחודשיים קרתה טרגדיה איומה ואישה זו איבדה את בעלה ולהם בן צעיר.

בשיחת הטלפון ששוחחתי איתה מבלי לשים לב שיתפתי אותה בנושאים כואבים לי (אני עובר תקופה קצת קשה בחיים) משהו בי לא יכל לעצור, לא שיתפתי אף אחד בחיי בדברים האלו וזה גורם לי לתסכול עמוק מאוד, אז כנראה בגלל שהרגשתי שהיא מבינה אותי אז לא יכולתי לעצור.

בסיום השיחה היא שאלה האם אני רוצה לשוחח איתה שוב כי היה לנו נחמד לשוחח ובעצם להכיר, הייתי קצת בהלם, לא ידעתי מה לענות, אני רוכש לה כבוד עצום, וגם לבעלה המנוח, הרגשתי רגשות מעורבים לא ידעתי מה לענות אך לבסוף עניתי כן בהיסוס.

עכשיו אני מרגיש אשם שמא התקרבתי מידי בשיחה הזו, אולי מתוך הבדידות שלי הרגשתי כמיהה לדבר, יש לציין שהאשה מאוד מוצאת חן בעיניי אך אני מתבייש בזה מתוך כבוד לבעלה המנוח,

היא רוצה לשוחח עוד ואולי נראה לי גם להתקרב לקשר,

אני לא יודע מה לעשות, האם זה לא מוקדם מידי? האם מישהו עלול להיפגע אם נתקרב עכשיו?

אני ממש חושש, מצד אחד היא אישה מדהימה ומקסימה ואמא מסורה ונהדרת וכן הייתי רוצה להתקרב, ומצד שני שכלה את בעלה רק לפני כחודשיים,

אשמח לעזרתך כבוד הרב.

תודה,

אייל

תשובה

שלום

תתקשר בבקשה 0543074332

אתמול שלחתי הודעה לא יודע אם הגיע היה תקלה באתר