טעות

חדשות כיפה רבני כושרות 24/04/17 21:11 כח בניסן התשעז

שאלה

שלום לכם, ויישר כח.

כתבתם בסימולֹטור האוטומט שאם נשפך חלב על גבי חתיכת בשר ויש ששים הכל מותר.

רציתי להעיר

א. לא שאלתם אם המאכל קר או חם.

ב. לא הזכרתם שצריך ליטול כדי נטילה.

בברכת התורה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

א. אם יש בחתיכה שישים - היא מותרת בין אם היא חמה ובין אם היא קרה. אם תלחץ על האפשרות שאין בחתיכה שישים - אז תופיע השאלה האם החתיכה חמה או קרה.

ב. מאחר ומדובר בנוזל אין צורך בכדי נטילה.

כל טוב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן