קיום יחסים עם גבר שנהפך לאישה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 23/04/17 22:08 כז בניסן התשעז

שאלה

שלום רב

רציתי לשאול על אדם רווק שבלאו הכי חוטא באיסור נידה

האם עדיף לו לקיים יחסים עם גבר שעבר ניתוח שינוי מין מלא, וכרגע הוא נראה כאשה ממש (גם באיברים)?

האם יש בזה איסור משכב זכור? הרי זה לא דומה לביאה שלא כדרכה אלא יותר לביאה דרך איברים, שהרי זה סתם חור...

כך גם הוא ירוויח את איסור נידה, שגם אם היא אישה הרי אין לה מקור...

אני יודע שזו שאלה בעייתית... אבל זה המצב...

תודה מראש

תשובה

שלום

אין מחליפים טומאה בטומאה, ואסור ללכת בצורה מחושבת לעשות מלכתחילה עבירה חמורה כנגד עבירה אחרת גם אם היא חמורה יותר, שכן בידך לבחור לא לעשות את שתיהן.

עליך להדריך את היצר לצאת מהרפש הזה, ואם יפול ח"ו יפול, ויקום שוב וינסה להתקדש ולשוב אל ד´.

יש לצאת מן ההפיכה ולהחליט לחיות כאדם בריא וירא שמים ולהתחתן עם אשה כדת משה וישראל, ובזה להביא לידי ביטוי את התשוקות הטבעיות בישרות ולא בעקמומיות, בטהרה ולא בטומאה.

ד´ יצילנו מהתהום המערבית