תמיכה טכנית בשבת

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 25/07/17 16:13 ב באב התשעז

שאלה

שלום

אני מנהל פיתוח תוכנה בחברת סטארט אפ ישראלית.

החברה מפתחת שירות מבוסס web המשמש בין השאר גם לצרכים מודיעיניים-ביטחוניים, אבל לא רק.

המערכת אמורה להיות זמינה ללקוח (ארגונים ישראלים וזרים) 24/7. לצורך כך ישנו מהנדס תורן שזמין לטיפול בתקלות דחופות, לפי סבב.

בהנחה שכל המהנדסים יהודים ישראלים - איך אני כמנהל פיתוח יכול לדאוג לתמיכה בשבת?

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

רק אם זה צורך מודיעיני ביטחוני מותר לך לדאוג לתמיכה בשבת ואף חייב אתה בזה אפילו כאשר זה ספק .

לככל השאר אסור לך לדאוג לתמיכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן