לאחר הפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 22/04/17 23:22 כו בניסן התשעז

שאלה

שלום הרב. עפ"י הרשימה באתר החלטנו למכור חבילת גריסים. עכשיו לאחר הפסח ראינו שהם היו בארון אחר ולא בארון של המכירה. האם צריך לזרוק אותם? (אציין שיש להם הכשר של העדה החרדית אם זה משנה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כאן כתוב במפורש שאין בעיה. עיין http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=51171

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן