זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 18/04/17 13:32 כב בניסן התשעז

שאלה

צהריים טובים:)

אני בחורה דתיה וכבר שנה שאני יוצאת עם בחור . בחור טוב עם לב טוב עם מידת גמילות חסדים ענקית - שזאת אחת המידות העיקריות שאני מבקשת למצוא בזיווג שלי.

אך יחד עם זאת מרגיש לי שאין את החיבור הנכון הזה של אהבה שהיא טיפה מעבר (אני באמת לא יודעת איך להסביר זאת , זאת פשוט הרגשה), בנוסף הוא לא בחור דתי - אבל מוכן לשמור שבת וללמוד עוד על הדת והוא בהחלט התחיל לעשות זאת. אבל זה דורש תהליך והאם עלי להיות הסיבה שבגללה הוא מתחיל לשמור שבת וכו´?

אני לא יודעת האם להמשיך את המערכת יחסים או לשים לה סוף על סמך תחושה בלבד ?

אני מפחדת לפגוע בו ולהרוס לעצמי אם הוא כן הזיווג שלי.

תודה רבה רבה והמשך יום טוב :)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן