תוספי תזונה- המשך

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/04/17 18:15 יד בניסן התשעז

שאלה

שלום,

לפני מספר ימים הפניתי אליכם שאלה בדבר תוספי תזונה שאני משתמש בהם ושהם עוזרים לי עם חרדות ואובססיות מאוד קשות ושהם חמץ.

שאלתי אם אפשר לקבל היתר הלכתי להשתמש בהם בחג הפסח, לאור מצבי הנפשי ועניתם לי-

"אני מבין שמדובר בכדורים.

על כן כדאי לקנות קפסולות ריקות ולרסק את הכדורים (שציינת במכתב) ולהכניס את הפרורים לתוך הקפסולה הריקה, ולבלוע, כך שלא תטעם כלל מהכדור עצמו אלא תקח זאת כקפסולה. (כפי שלוקחים אנטיביוטיקה וכדו´)."

ברצוני להבהיר כי הצמח מגיע בכמוסה צמחית והקומפלקס ויטמיני B מגיע בצורת בנוזל.

לאור מה שציינתי כאן כעת, אשמח לתשובה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בכמוסה טבעית אין בעיה. ויטמין B צריך לדעת את החברה

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ