התאהבות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/03/17 14:14 ב בניסן התשעז

שאלה

התאהבתי באיזה ערבי ואני לא יודעת מה לעשות...הכרנו בקבוצת ווצאפ וכו´ וזה פעם ראשונה שאני מתאהבת הערבי...למרות שאני מרגישה משו עליו ואני נורא מיואשת עכשיו . מה לעשות??

בתודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד´

להפסיק כל קשר עמו, בישיר או בעקיפין, לסגור את חשבון הווטסאפ, להתייעץ עם מדריך או מורה רוחני שיכול לעזור לך אישית כיצד יוצאים מתסביך כזה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן