רצון פשוט להיות אדם גדול, איך ?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/03/17 17:11 כט באדר התשעז

שאלה

כבוד הרב . איך להיות אנשים גדולים ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי.

אם הייתי יודע - הייתי נהפך גם אני לאדם גדול.

אלא שאני לא יודע.

מה אפוא אני מנסה לעשות ?

לשנות את השאלה.

במקום לשאול ״איך להיות אדם גדול״ אני שואל ״איך להיות הכי טוב שאני יכול להיות״ ?

ולשאלה הזו אני מכיר כמה תשובות, שכולן נכונות.

קודם כל לפתח את כוח הרצון.

ולפתח את היושר הפנימי ואת הנאמנות למה שמאמינים בו.

ולפתוח את הלב לאנשים, לעצמך, לתורה.

ולשאול שאלות טובות,

ועוד ועוד -

וכל האינטנסיביות הזו ודברים אחרים מכוונים את האדם להיות יותר טוב.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן