חדשות כיפה הרב יוגב כהן 23/03/17 08:56 כה באדר התשעז

שאלה

בוקר טוב יש לי שאלה אני מתחזק אבל לא מצליח להגיע לבית הכנסת להתפלל העם יש לי אפשרות להתפלל בית ועם יש איזה ספר ללימוד תודה שאני יכול ליקוא בבית יש גם בעיה שאני לא יודע ליקוא טוב אני מואד רוצה לתחזק מה עושים תודה ויום טוב

תשובה

שלום וברכה,

יישר כחך על התקרבותך למסורת ישראל.

ישנן שלוש תפילות ביום, ותנסה להתפלל עם הציבור בביהכ"ס מתי שתוכל, ואת השאר תתפלל בבית עד שיתאפשר לך.

כל יהודי צריך ללמוד אמונה והלכה כי הם הבסיס לחיים יהודיים. מציע לך ללמוד את סדרת פניני הלכה המשלבת אמונה והלכה יום יומית. תתחיל ללמוד כל יום בנושאי תפילה ושבת.

להלן קישור:

http://ph.yhb.org.il/

בברכה

יוגב כהן

הר ברכה