הריון - תפילה למין העובר

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 22/03/17 18:17 כד באדר התשעז

שאלה

שלום רב,

לפני מס ימים גיליתי שאני בהריון (שני)

הבנתי שבמהלך ה40 יום הראשונים להריון אפשר להתפלל ולבקש את מין העובר

השאלה שלי איך מתפללים?

מתי מתפללים?

מה אומרים?

אני מאוד רוצה בת בריאה

יש לי בבית בן זכר בריא ברוך השם ואני רוצה מאוד בת

אשמח לתובנות , תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

בשעה טובה

תתפללי באופן טבעי על מה שאת רוצה

ברם רצון ה´ הוא הקובע ואין לנו להתערב במה שה´ עושה יש כמובן דברים בבחירתו החופשית של אדם לעשות מצות וכד´ ויש דברים שה´ מחליט כמו למשל שלא שאלו אותנו אם אנו רוצים להיוולד...

בהצלחה לידה קלה בעתה ובזמנה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן