אבידה ללא סימן בבית המדרש

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 21/03/17 17:06 כג באדר התשעז

שאלה

אצלנו בישיבה ישנם כמות רבה של ספרים ללא שם וסימן השייכים לתלמידים שלמדו בישיבה בעבר.

בנוסף, הם אינם מסומנים בחותמת הישיבה כך שהם לא שייכים למאגר הספרים של הישיבה.

מה דין הספרים? האם מותר לקחת אותם לרשותי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום ,

יש לשאול את מנהל הישיבה בדבר המדיניות של המוסד בו אתה לומד.

בד"כ הישיבות אינן חפצות בחפצים ששוכחים, ולכן מפקירות את מה שנשכח במתחם בסוף הזמן.

בברכה

יוגב כהן

הר ברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן