אימרה בלב

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 20/03/17 16:49 כב באדר התשעז

שאלה

כבוד הרב שלום,

ענית לי על השאלה שבגלל שעשיתי את זה בשגגה עליי לבטוח בה´ שיהיה בסדר. עליי להבין אם זה לא נחשב נדר או קללה כשאמרתי בלב שאמי נודרת שעובריי יוולדו באופן לא תקין אם אעשה כך וכך ולא זכרתי מה אמרתי ואני חוששת שזה יזיק לעובריי? האם בגלל התשובה השלמה שעשיתי ובגלל שבאותו ברגע לא הייתה כוונה זה לא קללה ולא נדר כי זה בלב וכי אנו לא יכולים לנדור על משהו שיקרה?

חשוב לי לדעת אם זה נדר או אם זה קללה או לא נחשב לכלום כי זה מאוד מפחיד אותי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לכן אמרתי שתתקשרי כי כנראה את צריכה עזרה לגבי החששות אין צורך לפחד ולצמצם את חיינו ה´ רוצה שנחיה ונהיה שמחים

תקבלי עליך קבלה מסוימת תתני צדקה ותקבלי לא לנדור דברים מעין אלו

ושוב אם זה לא מרפה ממך תתקשרי קשה להאריך במייל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן