צניעות

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 16/03/17 21:56 יח באדר התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני נמצאת בתהליך של התחזקות וכחלק מההתחזקות עולות שאלות רבות, חלקן בנושא הצניעות.

במהלך כל שנות הלימודים שלי בבית הספר חינכו אותנו לשמור על הצניעות בכדי "לסייע" ךגברים, שלא נהווה להם פיתוי.

אני מניחה שזאת לא הסיבה הנכונה והעיקרית ורציתי לדעת לעומק מה הטעם לשמירה על הצניעות.

ובנוסף, מה הסיבה לכך שצריך לשים חצאית שמכסה את הברך, אני שמה חצאיות מעט מעל הברך ומרגישה עדיין צנועה ויותר חשוב מזה אני מרגישה יפה (אני חושבת שזה לא פחות חשוב מלהיות צנועה)

אודה מאוד לתשובתך!

תשובה

שבוע טוב
סליחה על האיחור
צניעות מראה על כח פנימי בחורה שחושפת את גופה זה מראה שאין לה פנימיות חזקה אין לה אישיות חזקה אז כל שנותר לה להראות חיצוניות בדומה לזה סייג לחכמה שתיקה מי שחכם לא עושה הרבה רעש.
נכון אשה צריכה לאהוב את עצמה להרגיש יפה זה לא גאווה רק לדעת שזה מה' לא מאיתנו
אם צריך הרחבה ניתן גם להתקשר 0543074332