חלמתי חלום

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 15/03/17 12:28 יז באדר התשעז

שאלה

לכבוד כבוד הרב:

לפני יומיים ב - ט"ז בבוקר בסביבות שעה 4.00 חלמתי חלום שאני עומד באיזה מקום פתוח כזה לא מוכר אולי חורשה ורואה חמור חמוד שוכב כי הוא היה נראה ערעב חיפשתי מהר לתת לו לאכול ניגשתי לאיזור שבו נמצאת הבת שלי וראיתי שם אצלה מלא לחמים חלקם שלמים חלקם חתוכים ואז גם ראשתי 2 חלות גדולות יפות אולי עם צימוקים שהם מכוסות אותם השארתי אבל לקחתי את הלחמים ונתתי לחמור לאכול תוך מספר רגעים הוא אכל הכל אז חיפשתי מה עוד לתת לו לאכול ראיתי איזה עוגה גם אותה נתתי לחמור לאכול

מה פשר החלום הזה בבקשה

משה

תשובה

שלום

יעויין ברכות נה: בדברי רב הונא בר אמי, ויש לעשות כדבריו בפני חבריך

כל טוב