חלמתי חלום

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 15/03/17 12:12 יז באדר התשעז

שאלה

לכבוד הרב :

חלמתי חלום בליל ט "ז באדר לפני יומיים אני עומד באיזה מקום פתוח לא יודע איפה אולי חורשה ורואה חמור יפה שוכב כי הוא רעב חיפשתי מה לתת לו לאכול ניגשתי לאיזור של הבת שלי ראיתי מלא לחמים חלקם שלמים חלקם חתוכים ואז גם 2 חלות גדולות יפות עם כל מני דברים כמו צימוקים וכדומה מכוסות השארתי אותם ולקחתי את הלחמחם ונתתי לחמור לאכות הוא הכל הכל תוך כמה רגעים ראיתי שהוא כנראה עדין רעב חיפשתי מצאתי עוגה ונתתי לו גם לאכול

מה פשר החלום הזה בבקשה

משה

תשובה

שלום
מיוסף הצדיק ודניאל אין אנו מבינים בחלומות
כמו שאמר יוסף הלא לאלקים פתרונים
לכן לא להתייחס לחלומות אא"כ חוזר על עצמו מס' פעמים לשאול שוב
בהצלחה