חלום מאד מוזר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 10/03/17 09:15 יב באדר התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב, אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון באתר כי לא היה מקום בהודעה להפנות למישהו שמבין בחלומות אבל אולי תוכל לעזור לי.... ( למרות שראיתי באתר חלומות לדוגמה שנפתרו על ידי רבנים ...) אז הנה החלום: (אולי תוכל להפנות אותי למישהו שמבין בזה אם זה לא תחום שאתה בטוח בו). : קרה היום בבוקר בסביבות 6 בבוקר עד 7 בערך אני מניחה.

חלמתי שמישהו מהעבר הרחוק שלי שאני ממש לא אוהבת בלשון המעטה (היה אובססיבי לגביי ובכלל לא היה בינינו שום קשר חוץ מזה שהיינו באותה כיתה, הזוי) מחפש אותי על אוניה (זה היה נראה כמו הטיטניק מבחינת פאר ועיצוב חיצוני) הוא כל הזמן רוצה לעלות על האניה לתפוס אותי ואני זוכרת שאני נמצאת על האניה רק עם אבא שלי ואני לא מספרת לאבא שלי שאני מפחדת ממנו ושאני בורחת מהבחור הזה. אני זוכרת שיש לי ידיעה בראש שהאניה עומדת לטבוע ואני ואבא מצליחים לצאת ממנה ולעלות על האדמה . כאילו כל החלום האניה מעוגנת לחוף והחוף לא נראה כמו חוף רגיל אלא פשוט עיר רגילה וסואנת מתנועה של מכוניות. המכונית בה הוא נהג אפורה ישנה כמו סובארו כזו.... כל החלום אני מחפשת מפלט ממנו ומחפשת מתי אני לא אראה את המכונית הזו ואוכל לצאת מהאניה ל"חוף המבטחים" עם אבא. חשוב לציין שכל החלום אני רואה מבעד החלונות של האניה את המים גועשים כאילו כמו סערה כזו ויש לי בראש את הידיעה שזה מסוכן ומתחוללת סערה בים ותכף נטבע אם אני לא אעלה על האדמה עם אבא.

תשובה

צריך לדעת ש´החלומות שווא ידברו´.
זה יכול להיות חיבור של כל מיני דמיונות מהעבר הרחוק ופחדים.
אם זה מטריד אותך, אפשר לעשות הטבת חלום (מופיע בחלק מהסידורים) בפני חברות.
בע"ה הכל יתהפך לטובה.