נישואין

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 25/02/17 19:17 כט בשבט התשעז

שאלה

לכבוד הרב שליט"א שלום. ברצוני לדעת האם מותר לרווק להתחתן מלכתחילה עם גרושה. הייתי בשיעור והרב שם אמר שלי הזוהר הקדוש בתחיית המתים אדם שנשוי מס' פעמים יקום עם אשתו הראשונה וכנ"ל לגבי האשה. משמע שאם אני רווק , אשתי לעיד ב"ה שהינה גרושה תקום עם בעלה הראשון ואני יקום לבד. מה המשמעות לכך? האם ה נורא? האם מותר לנו להתחתן.? האם תקף לדור שלנו? . תודה לכבוד הרב מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מותר
ואם יש אהבה ומשיכה והיא זיווגך
אל לך להכניס חששות ודברים נסתרים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן