שירות שנה שנייה\לימודים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/02/17 00:36 כח בשבט התשעז

שאלה

שלום הרב

אני עשיתי מדרשה ועתה בשירות לאומי

אני מתלבטת אם להמשיך בשירות במקום אחר, או להתחיל ללמוד..אני לא מצליחה להגיע להחלטה

אני בשלב בו אני מוכנה לצאת, אני רוצה להתחתן ..ואני חושבת ששירות לאומי עוד שנה עלול להיות צעד לא נכון אם אמצא מישהו, כי אז זה יהיה קשה לעזוב את המקום שירות, וכן מבחינה טכנית, זה מעכב את הלימודים..

אני באה ממשפחה שלא תוכל לעזור לי בנישואים, ואני אממן לעצמי את הלימודים, ולכן אני גם מוסיפה את השיקול הזה..

מצד שני, אני רוצה עוד לתרום לעמ"י בצורה טוטלית..למרות החששות האם יהיה לי כוחות לזה..

איך להחליט?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

שנה אחת מספיק,

בפרט שהית עוד במדרשה,

ועדיין הלימודים לפניך,

עמוס מדי,
אבל אם יש צורך מיוחד אשמח לייעץ בפלפון 0527710491,

בברכה,

דני ארגמן