שם נוסף

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 22/02/17 10:11 כו בשבט התשעז

שאלה

לגבי אבי כן השם הוא זינו מאיר והוא ממרוקו הוא מאיית את זה בשנים האחרונות ז'נו מאיר

לגבי בני דניאל חשבנו להוסיף את האות י או אולי לקרוא לו דניאל אור דהן

האם אתה יכול לפתוח בספר ולהגיד לי מה הבעיה הרפואית שלו ואיך אוכל לעזור לו?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

יפה
זה בסדר דניאלי או דניאל אור
לגבי הרפואה אין זה מתחום ידיעותי
להתפלל ולברך כן אני יכול
בהצלחה ורפואה שלמה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן