הוספת שם

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 21/02/17 12:05 כה בשבט התשעז

שאלה

שלום כבודו בני בן 8 וחצי אמרו לי שיש כמו עין הרע עליו וצריך להוסיף לו אות או שם נוסף האם האות יוד תעשה טוב תודה על זמנך אשמח לדעת אם יש לך אפשרות איך ישפיע מבחינה רפואית

תודה ויום טוב

תשובה

שלום רב,

שתי נקודות:
א) צריך לדעת שהוספת\שינוי שם הם לא כישוף או קסם. הדברים הבסיסיים בהם צריך להשקיע הם תשובה, תפילה וצדקה. אם חס ושלום יש רקע רפואי לכל הסיפור אותו צריך לפתור אני ממליץ בנוסף לטיפול שניתן כעת לנסות ליצור קשר עם הרב פירר או האגודה שלו, עזרא למרפא,והם יוכלו לסייע במציאת רופאים מקצועיים, מצ"ב קישור:

https://www.ezra-lemarpe.org/2013-12-04-14-29-57

ב) אם למרות הנ"ל הגעתם למסקנה שאתם רוצים לשנות שם, יש לשאול רב שמוחזק ומקובל שמבין בענייני הנסתר (יש להזהר מהרבה שרלטנים שמסתובבים ומציגים עצמם כמקובלים וכד´).

אני ממליץ מאוד להשקיע את רוב הכוח בכיוון הראשון אותו הצעתי.

בריאות שלמה ובשורות טובות.