הוספת שם או או לשם

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 19/02/17 19:06 כג בשבט התשעז

שאלה

שלום רב לבני קוראים דניאל דהן היום בן 8 וחצי כבר קרוב לשנה עם כאבים שתוקפים בבטן ולאחר חידק בקיבה עדין לא בטוחים מה הבעיה ייעצו לי להוסיף לו לו אות לשם או שם נוסף האם נהוג הדבר מקובל לילד לשנות ..תודה חגית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כן זה נהוג יש בכח השם לשנות
אות אני לא רואה איך זה מעשי
שם נוסף כן
רפואה שלמה בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן