ללא נושא

חדשות כיפה רבני כושרות 19/02/17 11:42 כג בשבט התשעז

שאלה

1.אני רואה מרשימת הממולצים וקצת שומעת שכשרות חתם סופר אינה מהודרת כפי שהיא מוצגת האם אין כאן הונאה בכשרות שיש לפרסמה ברבים?

2. האם צריך להשרות פלפלים במים וסבון לפני אכילה או שההוראה נשארה כפי שנכתב כאן לפני כמה זמן שיש חשש רחוק ומספיק שטיפה במים. ( מלבד כשיש סימנים חומים פנימיים כפי שהפנתם לסרטון שאז צריך לזרוק את הפלפל?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

1. אין הגדרה הלכתית ברורה מהו מהדרין ולכן כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה.
לרה"ר יש הגדרה ברורה מהו מהדרין עבור השגחות ממלכתיות.
2. https://www.youtube.com/watch?v=mlrf-A7sysU

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן