נדר?

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 18/02/17 19:03 כב בשבט התשעז

שאלה

שלום

בעבר היתי נוהגת ללבוש בגדים כהים(אפור שחור) עשיתי התרה נדרים,

והמשכתי ללכת בבגד כהה, כמה ימים ולא הייתה לי כוונה לקבל על עצמי שוב כלום.האם זה נחשב לי שוב נדר? בידיעה שאני יודעת שללבוש בגד כהה כמה ימים נחשב לנדר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין בעיה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן