שאלה
שלום וברכה
האם יש הבדלים משמעותיים ברמת הכשרותבין רסק עגבניות בכשרות רגילה לרסק בכשרות מהודרת?
אם כן תוכלו לפרט מהם?
ישר כח ותודה
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
תשובה
בדרך כלל הרכיב היחיד הוא עגבניות.
הבעיות יכולות להיות:
1.הפרשת תו"מ- אז תפריש מספק
2. אם הוא מחו"ל אז צריך להכשיר את המפעל ולדאוג שלא יהיה קיטור שעובד גם עם מאכלות אסורות וגם עם הרסק.
ואם חש עוד חומרי גלם כגון חומר משמר אז צריך להם יהיו כשרים