איך לעמוד על שלך ולא להיות מושפע מאחרים

חדשות כיפה חברים מקשיבים 15/02/17 13:02 יט בשבט התשעז

שאלה

אנחנו חוקרים את עניין זה וממש חשוב לנו לשאול בכל המקורות ואפילו אם תוכלו לתת לנו הפניות לעוד אתרים וכתבות נשמח?

השאלה היא איך אפשר לעמוד על שלך ולא להיגרר אחרי אחרים?

תשובה

שלום וממש סליחה על העיכוב במענה שנובע מהעומס הרב המוטל עלינו.

באופן כללי התשובה היא שככל שהאדם מברר יותר את דרכו ויותר מבין את המשמעות של המעשים שלו כך קל לו גם יותר לעמוד על שלו.

נוסף לכך, האדם צריך ללמוד כיצד 'לעמוד בפיתויים', כיצד 'לומר לא' - באופן כללי, וכמובן גם מול החברה.

לעיתים, כאשר האדם רואה שהוא מושפע לרעה ונגרר אחרי האחרים, עליו להתנתק מאותם אנשים או מאותה חברה ולחפש חברה חיובית יותר וערכית יותר

מקוה שהועלתי מעט

טוביה
tsbias1@gmail.com