שם

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 11/02/17 18:36 טו בשבט התשעז

שאלה

רציתי לשאול על השם יובל לבת שניתן כבר האם הוא בסדר מבחינת הידע שלך כבוד הרב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
יש שכתבו להקפיד שלא לתת שם שמשותף לשני המינים, אבל מכיון שהשם כבר ניתן, זה בסדר גמור.
כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן