עצה להתחזקות מתחיל

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 06/02/17 22:39 י בשבט התשעז

שאלה

שלום!

אני רוצה להתחזק,

אבל לא יודע מה עושים.

אשמח שהרב יעזור לי!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום
כל הכבוד על הרצון החיובי והטוב! הרצון הוא ההתחלה של ההתקדמות.
ההתחלה צריכה להיות דרך [קשר אישי].
מצא רב באיזור הקרוב אליך, היפגש איתו, ספר לו על עצמך ועל הרצונות שלך.
ארגונים שיכולים לסייע לך למצוא: קרוב אליך, צֹהר, ראש יהודי, איגוד רבני קהילות, ברקאי.
צור קשר ובהצלחה!
והעיקר - לאט לאט ובזהירות, צעד אחר צעד בצורה מודעת.
יהי רצון שה' יפתח לך שער לעבודתו ותצליח במעשי ידיך. אמן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן