סגולות פרנסה

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 25/01/17 11:44 כז בטבת התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב

רציתי להתייעץ בנוגע לנושא פרנסה

בעלי עבד 5 ששנים בבנק מסוים פוטר כדי לא לקבל קביעות

אח"כ מצא שוב עבודה בבנק אחר שוב 5 שנים, ושוב פוטר

זה מאוד קשה, אנחנו הורים ל2 ילדים, אני עובדת אך גם אצלי בעבודה יש אי וודאות..

אני בחששות, ותוהה מדוע כל פעם אנחנו נתקלים בקשיים בנושא פרנסה.

פעם קניתי ספר של הרב דוד גריה, ושם היה פרק בנושא

הוא ביקש לצלם כתוביות להניח על צלחת שהאותיות כלפי הצלחת ולשרוף אותם ולומר תפילה.

אני כבר מנסה להיאחז בכל דבר, אם צריך גם אלך לפגישה עם רב

כמובן שאני לא מחפשת קסמים , יש בי אמונה, ובעלי עושה מאמצים גדולים למצוא עבודה, אך במקביל אני מנסה גם לסייע לו דרך האמונה.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום
את מתארת חוויות קשות, התמודדות לא פשוטה עם טלטלות ואתגרי יציבות. ראשית אברככם שהקדוש ברוך הוא ישלח לכם פרנסה בשפע בכבוד ולא בביזוי בנחת ולא בצער, מתוך שמחה גדולה.
עצתי לכם היא לפנות לארגון ["פעמונים"], עמותה ללא מטרות רווח, עם צוות מתנדבים רחב שמסייע למשפחות שאינן נזקקות אך חוות אי-יציבות כלכלית. יש להם מגוון פתרונות ועצות טובות לשמירה על עמידה כלכלית איתנה.
המספר שלהם: 1-800-351-012 .
בנוסף, [המשיכו להתפלל!] התפילות נשמעות.
בשורות טובות!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן