שכנה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 22/01/17 09:59 כד בטבת התשעז

שאלה

שלום

שברתי לשכנתי חלק באוטו ,התנצלתי ולקחתי אחריוץ.

ביקשתי ממנה לברר כמה עולה אך לא לתקן ללא אישור שלי.

הביעה את הסכמתה.הכל מתועד.

ניגשה למוסך המרכזי ותיקנה על דעת עצמה ללא ידיעתי.

מה לעשות?

להחזיר לה את מה ששלמה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
גם לולא הסיכום ביניכם נראה שהחיוב שלך הוא על תיקון במוסך מורשה עם אחריות, אך לא על כל סכום שלוקח למשל מוסך מרכזי. כל שכן, כשהסיכום היה לא תתקן בלי הסכמתך.
לכן נראה שצריך לשלם את עלות התיקון הסבירה במוסך רגיל מורשה.
כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן