קריאת תהילים על סבתא ז"ל

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 22/01/17 06:51 כד בטבת התשעז

שאלה

בוקר טוב,

ביום חמישי האחרון בצער רב נפרדה מאיתנו אדם היקר לי מכל, סבתי.

אני מרגישה שאני רוצה בקריאת תהילים לקרוא גם פרקים/פסוקים לתפילה בשבילה.

קריאת תהילים רגילה זה מה שצריך לעשות או שיש דברים מסוימים שצריך לקרוא?

אשמח למענה, המון תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

המקום ינחם אתכם, עם שאר אבלי ציון וירושלים.
סליחה על האיחור
קריאת תהילים וגם לימוד משניות משנה אותיות נשמה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן