כשרות לחליטות צמחים

חדשות כיפה רבני כושרות 08/01/17 13:16 י בטבת התשעז

שאלה

שלום רב,

אם קניתי חליטות צמחים בחווה אורגנית בדרום (צמחים ועשבים שונים

האם יש צורך בהכשר?

דרך השתיה של התה או על ידי השריה של התערובת במים רתוחים לסנן ושתות רק את המים

ספציפית המוצר שקניתי הוא משירת המדבר- באר מילכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כעיקרון יש לאכול\לשתות אך ורק מוצרים שיש עליהם הכשר ברור ומפורש. במידה שאלו רק עלים מיובשים בלא שום תוספת אחרת אז ניתן להשתמש.
עם כל זה צריך:
1. להפריש תרומות ומעשרות מספק ללא ברכה
2. לסנן עם מסננת כזאת http://www.kosharot.co.il/show_shop.asp?id=55187

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן