כשרות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/01/17 21:07 ז בטבת התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב

טיילתי עם חברה בקניון (אני דתיה היא לא) קניתי לעצמי יוגורט בדוכן כשר רבנות, החברה רצתה לשבת בארומה ( שפתוח בשבת) לקנות לעצמה שם סלט ובגלל ש"טירטרתי" אותה בגלל הנושא של הכשרות בשבילי כבר לא היה לי נעים ממנה והתיישבתי איתה שם אבל לא הזמנתי מישם כלום. אפילו לא כוס מים. עדיין הרגשתי רע להיות שם וברגע שסיימה לאכול את הסלט שלה עזבנו..השאלה עד כמה זה בעייתי ומה ההקלות בנושא הזה שאפשר להסתמך עליהם ? תודה

תשובה

שלום

אין לשבת ולאכול במקום ללא תעודת הכשר, גם אם הבאת אוכל כשר משלך

כל טוב