כל הזמן לזוז

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 19/12/16 18:57 יט בכסלו התשעז

שאלה

שלום הרב יכול להיות שאתה מכיר אותי כי גם אני גרתי בהר ברכה ולכן בכרתי לשאול אותך אתהשאלה

אי ילד שקשה לו לא להתעסק בדברים שלא קשורים לשיעור באמצע השיעור זה כאילו אי חייב לזוז ולהתעסק בדברים אחרים

יכול להיות שאתה יכול ליעץ לי איך לגרום לי להפסיק לזוז

תשובה

שלום וברכה

יש לראות את חוסר השקט שבך כדבר המעיד על כוחותיך הגדולים, ועל רצונך הטבעי לפעול ולעשות!

באופן כללי, נושא של 'קשב וריכוז' צריך להיות מטופל ע"י אנשי מקצוע הבקיאים בנושא, כגון יועצת חינוכית, נוירולוג, פסיכולוג לימודי וכו'. בסדרת מבחנים הם יוכלו להבחן את הנושא ולטפל בהתאם.

אני מכיר הרבה סיפורים של נערים שהתחילו טיפול מקצועי באותו נושא, והתוצאות היו מדהימות.

ברכה והצלחה
יוגב