הוספת שם לתינוק

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 16/12/16 07:18 טז בכסלו התשעז

שאלה

שלום לכבוד הרב.

מבקשת לשאול לפני כשלושה חודשים ילדתי בשעה טובה בן שלישי.

הלידה הייתה מאוד טראומתית היות ועברתי ניתוח קיסרי בהול. זו פעם ראשונה שאני עוברת קיסרי.

ברוך השם התינוק בריא ושלם.

לאחר הלידה ועד יום הברית עצמה לא הצלחתי להתחבר לשום שם וכל הזמן בכיתי והייתי במצב נפשי גרוע.

לאורך כל ההריון רציתי לקרוא לילד רום. מלחצים נפשיים ומסביב חברים ומשפחה-קראתי לילד אימרי. היום שלושה חודשים אחרי הלידה יש בי בכלל את האומץ להגיד שאני לא מתחברת לשם הזה גם לא אחרי שלושה חודשים שממש ניסתי להתרגל אליו.

שאלתי היא האם יש אפשרות להוסיף את השם רום? ולקרוא לילד בשם הזה?

יש לציין שאני אדם מאוד מאמין וחשובה לי מאוד דעת כבוד הרב.

תודה רבה

תשובה

בשעה טובה
סליחה על האיחור
כן זה שם עם משמעות אני לא רואה בעיה לקרוא בשם רום.
תצליחו בע"ה