ופרצת בבני עקיבא

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 09/12/16 14:46 ט בכסלו התשעז

שאלה

שלום הרב אפרתי,

אני שואל איך בני עקיבא מדברים על "ופרצת", להרחיב את מעגלי התנועה לחילונים, אם התנועה עצמה בבעיה של צניעות כזאת ("מיני" זה הלבוש הרגיל בקיץ בסניף שלי לא הכי רחוק מאיפה שהמזכ"ל גר... ואני מדבר כבוגר שהכיר מה זה סניף לפני כמה שנים!!). לא ברור לאן היא הולכת בעצמה התנועה, מה הם עושים ופרצת?!

כשלא יודעים לאן הולכים מצרפים חילונים?! המזכ"ל חי בסרט להרחיב שורות, שראתי ושמעתי אותו,

וקראתי את המאמר של הרב בנושא של שני ציבורים, ודגל ירושלים לכן אני שואל את הרב, ואני רוצה לדעת איפה לדעתך בני עקיבא עומדת בסיפור הזה ומה הקשר אם יש קשר לזה שהמזכ"ל אמר לא להיות עם עמונה, והרגיז הרבה אנשים שאני מכיר? שבת שלום! איתן

תשובה

שלום

עמונה ת"ו היא עניין בפני עצמו, יש סברא שילדים קטנים מתחת גיל מצוות לא יסתובבו שם ללא הורים.

לגבי עצם דבריך-

https://www.kipa.co.il/ask/show/323428

כל טוב