שינוי שם

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 05/12/16 18:02 ה בכסלו התשעז

שאלה

שלום רב,

שמי אביטל ואני מתחבטת זה זמן רב האם מומלץ לי להחליף את שמי הפרטי.

אני מרגישה תקיעות וחוסר מימוש עצמי.

האם כדאי לי להחליף את שמי הפרטי, במידה וכן, מה השם המומלץ עבורי. אני חשבתי לקצר לטל.

אשמח לתגובה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

חשוב מאוד לטפל בדרכים מעשיות בכך שאת מרגישה תקועה ולא מממשת את עצמך.
אולי יש מקום לפגוש פיסוכולוגית ולברר בעזרתה את עולמך הפנימי?

שינוי שם לא מחולל ניסים. אין מקום לצפות לשינוי בזכות שינוי השם.
עייני בקישור תשובה קודמת שלי עם ציטוט דברים של הרב אבינר
https://www.kipa.co.il/ask/show/233040-שינוי-שם

עם זאת, את יכולה לבקש שבפועל יקראו לך 'טל' כקיצור לאביטל. זה לא נחשב שינוי שם.

מברך אותך בהתחדשות ובשמחה!