רבנות מטה אשר

חדשות כיפה רבני כושרות 22/11/16 21:06 כא בחשון התשעז

שאלה

קניתי עוגיות של רולאדין עם הכשר למהדרין של רבנות מטה אשר אנו מקפידים על כשרות האם מותר בשופי לאכול

תשובה

אנו לא יודעים מה קורה בכל אלפי העסקים בארץ ובעולם. רבנות מטה אשר היא רבנות אחראית עם מערך מצוין של כשרות. אבל יתכן שלשיטתך " מהדרין" זה מקום שמשתמש בחומרים אך ורק של העדה החרדית ולמשהו אחר מהדרין זה כל חומר גלם שכתוב עליו מהדרין. ולכן אתה צריך לקבוע לעצמך מה הסרנדרט של המהדרין שלך ולהתקשר למשגיח שח המפעל ולשאול אותו האם זה מתאים לך.