קיטרינג

חדשות כיפה רבני כושרות 21/11/16 20:05 כ בחשון התשעז

שאלה

האם קיטרינג כשר יכול לספק אוכל ארוז בחד פעמי לאולם ארועים שלא מחזיק בתעודת כשרות. ויש סבירות גבוה שבעל האולם מציג את תעודת הכשרות של הקיטרינג

תשובה

מותר לשלוח את האוכל רק בכלים חד פעמיים ולא בכלים שחוזרים לקטרינג כמו למשל גסטרונומים.
אני מבין את החשש לגבי התעודה. אבל גם אם הקטרינג יציגו את התעודה, הציבור צריך לדעת שאם אין תעודה על בית העסק עצמו אז איו שום תוקף כשרותי לתעודת המשלוח