קדושה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/11/16 11:06 טז בחשון התשעז

שאלה

שלום רציתי לשאול אני בן 18 וחצי ועד לפני שלש שנים היתי לומד בישיבה וכשאני מסתכל אחורה בגיל 6 7 אני מבין שהיתי פוגם בברית כבר מהגיל הזה רק שלא ידתי בכלל מה זה וכמובן שבגיל הזה לא היתי מסתכל בתכנים לא צנועים ואני לא מבין למה מהשמים רצו להכשיל אותי כבר מגיל זה בבקשה זקוק לתשובה דחוף

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לפני גיל מצוות לא נענשים על עבירות.
לפני גיל 13 מדובר על קטן שלא לגמרי מבין מה שהוא עושה ולכן הוא לא חייב על מעשיו.