התרת נדרים- 6 שעות בין בשר לילב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/11/16 16:58 יג בחשון התשעז

שאלה

כבוד הרב שלום,

שמעתי רבות על אנשים שעשו התרת נדרים בשמירת שעות שבין בשר לחלב.

אימי היקית שומרת 3 שעות בין בשר לחלב( רב התיר לה להמשיך כמנהג אביה ).

אבי ממתין 6 שעות ומוצאת מעדות המזרח.

האם אפררי שאעשה התרת נדרים ואמתין 3 שעות בין בשר לחלב כמנהג אימי?

תודה רבה,

רננה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הילדים הולכים אחרי האבא. את לא יכולה לשנות מ- 6 שעות.
מי שקשה לו לוותר על קפה עם חלב וכד' יכול לצמצם אכילת בשר וכך לא להתקשות בעניין.