צלמת לחתונה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 13/11/16 22:51 יב בחשון התשעז

שאלה

שלום הרב.

יש לי שאלה בנוגע לצילום של חתונה.

הבת זוג שלי חושבת שצריך גם צלמת לאירוע כי אסור לרקוד מול גבר שמצלם. עכשיו אני חושב שזה לא נכון כי זה לא משנה מי מצלם זה משנה מי רואה אז אם לדוגמא בצלמת תצלם אותה ואת החברות שלה והמשפחה שלי תיראה את הסרט של החתונה, אז מה זה משנה מי מצלם בכלל??

מה צריך לעשות בעניין זה.

תודה רבה.

תשובה

שלום

שניכם צודקים, לכתחילה יש למצוא צלמת עבור נשים, ובסרט בחלקים של ריקודי נשים מותר רק לנשים להביט.
ואמנם יש שהקלו לגבר להיות צלם נשים משום שטרוד במלאכתו, אך כיום שבנקל אפשר למצוא צלמת, וגם הצלם לא תמיד טרוד במלאכתו שכן לא כל העת מצלם, עדיף להמנע מצלם גבר.

כל טוב