כשרות של בשר בקר טחון קפוא

חדשות כיפה רבני כושרות 07/11/16 09:48 ו בחשון התשעז

שאלה

שלום וברכה.

אנו ספרדים ומקפידים לקנות בשר ועופות מהדרין ברמת כשרות של עטרה, הרב מחפוד והרב מוצפי. בעופות גם הרב רובין.

ביתי קנתה לי בשר בקר טחון קפוא סגור ללא תוספות 100% בשר אולי תוספת מלח. שכתוב עליו חלק בית יוסף בכשרות רבנות ירושלים ממפעלי עוף ירושלים. האם זה באותה רמת כשרות?

תשובה

איני יודע בדיוק על מה מדובר כי יש במפעל זה מספר פסי יצור שונים עם הכשרים שונים. אם ההכשר הוא של הרבנות ירושלים רגיל אז הבשר הוא חלק חו"ל של הרבנות הראשית ונראה שלא מתאים לרמת כשרות שאתה רגיל אליה.